dinsdag 12 april 2011

I am......Sasha & Beyoncé




Ze heeft een neus voor stijl en een goede kijk op de mode. Die unieke stijl van beyonce, een mengeling van chique elegantie en sexappeal met een sterk karakter komt zelfverzekerd over. Ze staat ook bekend om de bijdrage die ze levert door activiteiten te verrichten voor diverse humanitaire organisaties.
Het album 'I Am... Sasha Fierce' van Beyoncé, is inclusief de hitsingles "If I Were A Boy" en "Single Ladies"! Het album bevat twee cd's met verschillende stijlen. De eerste cd "I Am" gaat over het leven van Beyoncé achter de spotlights en roem en bevat prachtige ballads met teksten recht uit het hart. De tweede cd "Sacha Fierce" gaat daarentegen over haar leven vol glitter & glamour en bevat de echte knallers zoals we van Beyoncé gewend zijn. "Ik wordt iemand anders als het weer tijd is om te gaan werken. Dan komt mijn alter ego Sasha. Het is iemand die ik door de dagen heen heb ontwikkeld om mezelf te beschermen tegen alles wat er gebeurt. En er gebeurt zoveel dat ze nu zelf een achternaanm heeft gekregen. SASHA FIERCE heet ze," zegt Beyoncé (Giselle) Knowles.

SASHA FIERCE is de vrolijke, meer sensuele, aggressieve, uitzinnige en glamorous kant die naar buiten komt als ik te werk ga en/of op het podium klim. Vandaar ook eigenlijk dit nieuwe parfum.


Heat Rush
De Australische Sony-baas Dennis Handlin heeft onthuld dat het nieuwe album van de zangeres in juni in de winkel ligt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten